Mátrafüredi Ifjúsági Tábor

Mátrafüredi Ifjúsági Tábor

a Gyöngyösi Sportfólió Kft. üzemeltetésében 2018. évtől megnyitja kapuit a megújult Mátrafüredi Ifjúsági Tábor. Április és október között várjuk a kikapcsolódni és igazi mátrai élményekre vágyó osztályokat, turistákat, kiránduló csoportokat.

Szobák

A gyönyörű erdei környezetben, Mátrafüred központjától 5 percre található táborban 50 fő egyidejű elhelyezését tudjuk biztosítani:

– 1 db 6 ágyas,
– 3 db 8 ágyas,
– 1 db 10 ágyas, és
– 4 db 2 ágyas tanári szobában.

A nagy hálókhoz külön épületben található a koedukált fürdőszoba, WC, míg a 4 db 2 ágyas tanári hálóhoz saját fürdő, WC és konyha tartozik.

Étkezőnkben önellátó rendszerben történő étkezésre is van lehetőség, de igény esetén napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani.

Áraink gyermekeknek: 3 000 Ft/fő/éj + IFA, mely 18 év felett fizetendő, mértéke 490 Ft/fő/éj.

Áraink felnőtteknek: 3 300 Ft/fő/éj + IFA, mely 490 Ft/fő/éj.

Étterem használata evőeszköz+étkészlettel 45 db, saját mosogatással 2000 Ft/nap
Étterem használata evőeszköz+étkészlet nélkül 1000 Ft/nap

Kedvezmény: a 2020. március 31. előtt beérkezett foglalásokra a 2019-es árakat számítjuk fel (gyermekeknek 2 700 Ft)

A Mátrába tett látogatás minden évszakban rejt magában valami kellemes, és emlékezetes élményt. Számos tájvédelmi egységével, tavaival, a mátrai erdők színes növény-és állatvilágával, változatos program lehetőségeket kínál a könnyed kikapcsolódásra vágyók és az aktív sportokat preferálók számára is. (http://www.gyongyos-matra.hu/hu/kiadvanyok/) Itt található Magyarország legmagasabb pontja is. Útközben, mialatt elérjük az ország csúcsát (Kékestető, 1014 m) tiszta idő esetén többször is megállhatunk gyönyörködni a környező falvakra nyíló panorámában.A Mátrafüredi Ifjúsági Tábor területén lehetőség van csoportos programok, sorversenyek lebonyolítására, s a kitűnő elhelyezkedésből adódóan tökéletes kiindulópont egy-egy erdei kirándulás vagy különböző nehézségű túrák kezdetéhez, melyhez igény esetén túravezetést is tudunk biztosítani. Egyéb aktív programlehetőségért.

Ha kedvet kapott hozzá, hogy osztályával, csoportjával üdítő élményeket gyűjtsenek a Mátrában, személyre szabott ajánlatunkért keressen minket bizalommal.

Letölthető dokumentumok

Általános üzleti feltételek

EÜ nyilatkozat szülő

Házirend

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

 +3670 933-3148 – marketing@gyongyosisportfolio.hu