Mátrafüredi Ifjúsági Tábor

Mátrafüredi Ifjúsági Tábor

a Gyöngyösi Sportfólió Kft. üzemeltetésében 2018. évtől megnyitja kapuit a megújult Mátrafüredi Ifjúsági Tábor. Április és október között várjuk a kikapcsolódni és igazi mátrai élményekre vágyó osztályokat, turistákat, kiránduló csoportokat.

Szobák

A gyönyörű erdei környezetben, Mátrafüred központjától 5 percre található táborban 50 fő egyidejű elhelyezését tudjuk biztosítani:

– 1 db 6 ágyas,
– 3 db 8 ágyas,
– 1 db 10 ágyas, és
– 4 db 2 ágyas tanári szobában.

A nagy hálókhoz külön épületben található a koedukált fürdőszoba, WC, míg a 4 db 2 ágyas tanári hálóhoz saját fürdő, WC és konyha tartozik.

Étkezőnkben önellátó rendszerben történő étkezésre is van lehetőség, de igény esetén napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani.

Áraink emeletes ágyas elhelyezés esetén:  5 000 Ft/fő/éj + IFA, mely 18 év felett fizetendő, mértéke 450 Ft/fő/éj.

Áraink apartmanban: 5 500 Ft/fő/éj + IFA, mely 450 Ft/fő/éj.

Egyéb rendezvény egyedi megállapodás alapján

Kedvezmény: a 2020. március 31. előtt beérkezett foglalásokra a 2019-es árakat számítjuk fel (gyermekeknek 2 700 Ft)

A Mátrába tett látogatás minden évszakban rejt magában valami kellemes, és emlékezetes élményt. Számos tájvédelmi egységével, tavaival, a mátrai erdők színes növény-és állatvilágával, változatos program lehetőségeket kínál a könnyed kikapcsolódásra vágyók és az aktív sportokat preferálók számára is. (http://www.gyongyos-matra.hu/hu/kiadvanyok/) Itt található Magyarország legmagasabb pontja is. Útközben, mialatt elérjük az ország csúcsát (Kékestető, 1014 m) tiszta idő esetén többször is megállhatunk gyönyörködni a környező falvakra nyíló panorámában.A Mátrafüredi Ifjúsági Tábor területén lehetőség van csoportos programok, sorversenyek lebonyolítására, s a kitűnő elhelyezkedésből adódóan tökéletes kiindulópont egy-egy erdei kirándulás vagy különböző nehézségű túrák kezdetéhez, melyhez igény esetén túravezetést is tudunk biztosítani. Egyéb aktív programlehetőségért.

Ha kedvet kapott hozzá, hogy osztályával, csoportjával üdítő élményeket gyűjtsenek a Mátrában, személyre szabott ajánlatunkért keressen minket bizalommal.

TÁJÉKOZTATÁS – DIGITÁLIS ADATSZOLGÁLTATÁS

Tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálláshely részéről.

 

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt  és lakcím igazolványt érkezéskor, életkortól függetlenül gyermekeknek is.

 

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

 

Abban az esetben, ha a szálláshely szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

Letölthető dokumentumok

Általános üzleti feltételek

EÜ nyilatkozat szülő

Házirend

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

 +3670/866-9564 – marketing@gyongyosisportfolio.hu

Képgaléria