A Sportfólió Kft. üzemeltetése alatt álló sportlétesítmények ideális helyszínként szolgálnak sportrendezvények, üzleti – és akár családi rendezvények, valamint koncertek lebonyolítására is.

Dr. Fejes András Sport-és Rendezvénycsarnok

A környéken egyedülálló gyöngyösi sport-és rendezvénycsarnok azért jött létre, hogy a kulturális események mellett, az egészséges életmód, a szabadidős tevékenységek és a versenysport számos területét megismertesse és megkedveltesse a térségben élőkkel.

Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand

A gyöngyösi uszoda és termálstrand versenymedencéi kiválóak oktatásra, edzésre és versenyekre. A frissítő kikapcsolódásra vágyó kicsik és nagyok a kellemes, zöld környezetben kiépített gyermek- és élménymedencékben hűsölhetnek a meleg nyári napokon.

Mátrafüredi Ifjúsági Tábor

A Gyöngyösi Sportfólió Kft. üzemeltetésében 2018. évtől megnyitja kapuit a megújult Mátrafüredi Ifjúsági Tábor. Április és október között várjuk a kikapcsolódni és igazi mátrai élményekre vágyó osztályokat, turistákat, kiránduló csoportokat.

Gyöngyösi Jégpálya

A gyöngyösi jégpálya a 2016-2017-es szezonban felfrissült arculattal és új, mostantól állandó helyen a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén nyitotta meg kapuit a téli hideg ellenére is aktív mozgást kedvelők számára.

Kömlei Károly Sporttelep

A sporttelepen egy füves labdarúgópálya, egy salakos futópálya és egy tornaterem található. A sporttelep Kömlei Károly (1910-1988) gyöngyösi tanár, sportvezető, edző nevét viseli.

Sport úti Sporttelep

A gyöngyösi Energia SC futball csapat edzéseinek is otthont adó Sport Úti Sporttelepen a futballpályák mellett megtalálható egy salakos futópálya, egy íjász és egy extrém pálya is.

Műfüves Labdarúgópálya

Az egykori laktanya területén ma a Kömlei Károly Sporttelep részeként épült a 111×72 m-es műfüves labdarúgópálya, melyet 2014. október 8-án adtak át.

Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

A Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok a 2017. évben került a Gyöngyösi Sportfólió Kft. kezelésébe. Délelőtt elsősorban iskolai oktatás keretében használják a Berze Nagy János Gimnázium diákjai, délután pedig röplabda, tollaslabda, kézilabda, teremfoci és aerobik edzések zajlanak.

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

Hasznos TUDNIVALÓK

Adatok a helyszínekről, méretek, információk

A bővítési munkák után, mára a csarnok teljes területe 3 200 nm, mely 1 100 ülőhellyel és 400 állóhellyel, 8 öltözőegységgel, 180 nm-es fitneszteremmel, orvosi szobával, büfével, irodákkal és tárgyalókkal rendelkezik. Teljes magassága 14 méter, melybő használható belmagasság 7 m 20 cm. A pálya padlózatát a nemzetközileg is elismert, egészségvédelmi és sportszakmai szempontok alapján is a világ legjobb minősítésével bíró Gerflor borítás fedi.

Versenymedence

A 10 pályás úszómedence

Méret: 25×50 m
Mélység: 220 cm
Hőmérséklet: 24-27 Celsius

Úszómedence

Egész évben üzemel

Méret: 15X33 m
Mélység: 170-230 cm
Hőmérséklet: 24-27 Celsius

Élménymedence

Derék- és nyak dögönyözővel

Mélység: 120-130 cm
Hőmérséklet: 30 Celsius

Pezsgőfürdő

Talp – és derékmasszázzsal

Méret: 15 fős
Hőmérséklet: 31-33 Celsius

Áraink: 2 400 Ft/fő/éj + IFA, mely 18 év felett fizetendő, mértéke 440 Ft/fő/éj.

A hozzánk érkező csoportoknak egyszeri, 50 %-os kedvezményt biztosítunk a gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandra. A gyönyörű erdei környezetben, Mátrafüred központjától 5 percre található táborban 50 fő egyidejű elhelyezését tudjuk biztosítani:

– 1 db 6 ágyas,
– 3 db 8 ágyas,
– 1 db 10 ágyas, és
– 4 db 2 ágyas tanári szobában.

A nagy hálókhoz külön épületben található a koedukált fürdőszoba, WC, míg a 4 db 2 ágyas tanári hálóhoz saját fürdő, WC és konyha tartozik. Étkezőnkben önellátó rendszerben történő étkezésre is van lehetőség, de igény esetén napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani.

Korszerű műszaki berendezéseinknek köszönhetően, az időjárás közreműködésével a fedett műjégpálya november és február között minden nap nyitva áll a jégkorcsolyázók előtt.

korcsolya oktatás
korcsolya bérlés
pályabérlés

A sporttelepen egy füves labdarúgópálya, egy salakos futópálya és egy tornaterem található.

A 60 x 120 m-es salakos- és a füves labdarúgópálya mellett 3 teniszpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére.

Az egykori laktanya területén ma a Kömlei Károly Sporttelep részeként épült a 111×72 m-es műfüves labdarúgópálya.
Magyar Labdarúgó Szövetség közös együttműködése során 2014-ben megépült FIFA szabványnak megfelelő nagyméretű műfüves labdarúgó pálya. A sportpálya 5m-es labdafogó hálóval és vagyonvédelmi kerítéssel kiegészítve a keleti oldalán lelátóval egészült ki.

csarnok küzdőterének mérete: 27*43 m, használható belmagassága 7 m, melyhez 4 db különálló öltöző kapcsolódik. A műanyag borítású padlózaton előre felfestett kézilabda, röplabda és kosárlabdapálya található. A küzdőtér rendelkezik kosárlabda palánkkal, bordásfalakkal és mászókötelekkel és –rudakkal. A több mint 1000 négyzetméteres tornacsarnok megépítése Gyöngyösön, minőségi változást jelentett