Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

A Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok a 2017. évben került a Gyöngyösi Sportfólió Kft. kezelésébe. Délelőtt elsősorban iskolai oktatás keretében használják a Berze Nagy János Gimnázium diákjai, délután pedig röplabda, tollaslabda, kézilabda, teremfoci és aerobik edzések zajlanak.
A csarnok küzdőterének mérete: 27*43 m, használható belmagassága 7 m, melyhez 4 db különálló öltöző kapcsolódik.
A műanyag borítású padlózaton előre felfestett kézilabda, röplabda és kosárlabdapálya található. A küzdőtér rendelkezik kosárlabda palánkkal, bordásfalakkal és mászókötelekkel és –rudakkal.
A több mint 1000 négyzetméteres tornacsarnok megépítése Gyöngyösön, minőségi változást jelentett a gimnáziumi diákok testnevelésében és a tömegsportok megismertetésében. A sportcsarnok megépülésének köszönhetően új pillérekre helyeződött a gyöngyösi fiatalok egészséges életre nevelésének kérdése.
A Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok három részre osztható, így egyidejűleg több osztály vagy csapat is használhatja. Három röplabda pálya, továbbá tenisz-, kézilabda-, és kosárlabda pálya is igénybe vehető minden korosztály számára. A csarnokban felszerelt szertár, öltözők, egyéb külön helyiségek és akadálymentesített mosdók is kialakításra kerültek.

SZOLGÁLTATÁSI DÍJ/ÓRA – 2024.
Szolgáltatás
Sportesemény (egész küzdőtér, öltöző, ügyeletes) 25 000 Ft
Sportesemény (fél küzdőtér, öltöző, ügyeletes) 13 000 Ft
Sportesemény gyöngyösi székhelyű sportkörök és iskolai DSE részére 17 500 Ft
Sportesemény (fél terem) gyöngyösi székhelyű sportkörök és iskolai DSE részére 9 500 Ft

Napidíj, rendezvény egyedi megállapodás alapján

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

3200 Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 7. – Juhász Péter – jupe@gyongyosisportfolio.hu