Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet értelmében sporttelepeinket és csarnokainkat kizárólag oltási igazolvánnyal rendelkező, vagy 18 év alatti vendégeink szülői felügyelet mellett látogathatják.

A 202/2021. (IV.29.) Korm.rendelet értelmében a versenyszerű sportoló 18. életévét betöltött személy, és az őt felkészítő szakember számára is látogathatóak. A helyszínre történő beléptetést megelőzően a versenyző a versenyszerű sportoló minőségét, valamint az őt felkészítő sportszakember köteles igazolni.

Együttműködésüket köszönjük!

Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

A Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok a 2017. évben került a Gyöngyösi Sportfólió Kft. kezelésébe. Délelőtt elsősorban iskolai oktatás keretében használják a Berze Nagy János Gimnázium diákjai, délután pedig röplabda, tollaslabda, kézilabda, teremfoci és aerobik edzések zajlanak.
A csarnok küzdőterének mérete: 27*43 m, használható belmagassága 7 m, melyhez 4 db különálló öltöző kapcsolódik.
A műanyag borítású padlózaton előre felfestett kézilabda, röplabda és kosárlabdapálya található. A küzdőtér rendelkezik kosárlabda palánkkal, bordásfalakkal és mászókötelekkel és –rudakkal.
A több mint 1000 négyzetméteres tornacsarnok megépítése Gyöngyösön, minőségi változást jelentett a gimnáziumi diákok testnevelésében és a tömegsportok megismertetésében. A sportcsarnok megépülésének köszönhetően új pillérekre helyeződött a gyöngyösi fiatalok egészséges életre nevelésének kérdése.
A Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok három részre osztható, így egyidejűleg több osztály vagy csapat is használhatja. Három röplabda pálya, továbbá tenisz-, kézilabda-, és kosárlabda pálya is igénybe vehető minden korosztály számára. A csarnokban felszerelt szertár, öltözők, egyéb külön helyiségek és akadálymentesített mosdók is kialakításra kerültek.

SZOLGÁLTATÁSI DÍJ/ÓRA – 2021.
Szolgáltatás
Sportesemény (egész küzdőtér, öltöző, ügyeletes) 11 600 Ft
Sportesemény (fél küzdőtér, öltöző, ügyeletes)    6 000 Ft
Tornaterem gyöngyösi székhelyű sportkörök és oktatási intézmények részére    3 700 Ft

Egyéb események esetében az ár egyedi egyeztetés tárgyát képezi

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

3200 Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 7. – Juhász Péter – jupe@gyongyosisportfolio.hu