Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

A Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok a 2017. évben került a Gyöngyösi Sportfólió Kft. kezelésébe. Délelőtt elsősorban iskolai oktatás keretében használják a Berze Nagy János Gimnázium diákjai, délután pedig röplabda, tollaslabda, kézilabda, teremfoci és aerobik edzések zajlanak.
A csarnok küzdőterének mérete: 27*43 m, használható belmagassága 7 m, melyhez 4 db különálló öltöző kapcsolódik.
A műanyag borítású padlózaton előre felfestett kézilabda, röplabda és kosárlabdapálya található. A küzdőtér rendelkezik kosárlabda palánkkal, bordásfalakkal és mászókötelekkel és –rudakkal.
A több mint 1000 négyzetméteres tornacsarnok megépítése Gyöngyösön, minőségi változást jelentett a gimnáziumi diákok testnevelésében és a tömegsportok megismertetésében. A sportcsarnok megépülésének köszönhetően új pillérekre helyeződött a gyöngyösi fiatalok egészséges életre nevelésének kérdése.
A Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok három részre osztható, így egyidejűleg több osztály vagy csapat is használhatja. Három röplabda pálya, továbbá tenisz-, kézilabda-, és kosárlabda pálya is igénybe vehető minden korosztály számára. A csarnokban felszerelt szertár, öltözők, egyéb külön helyiségek és akadálymentesített mosdók is kialakításra kerültek.

SZOLGÁLTATÁSI DÍJ/ÓRA – 2023.
Szolgáltatás
Sportesemény (egész küzdőtér, öltöző, ügyeletes) 22 500 Ft
Sportesemény (fél küzdőtér, öltöző, ügyeletes)    12 000 Ft
Sportesemény gyöngyösi székhelyű sportkörök és iskolai DSE részére    8 500 Ft

Napidíj, rendezvény egyedi megállapodás alapján

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

3200 Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 7. – Juhász Péter – jupe@gyongyosisportfolio.hu