rolunkb

A Gyöngyösi Sportfólió Kft-t Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő Testülete alapította 2007-ben. A létesítmények üzemeltetésével és bennük folyó szakmai és sportszakmai tevékenység és feladatok ellátásával jelentős közhasznú feladatot lát el. A cég kötelezettsége, hogy Gyöngyös Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, sportcélú és részben sportcélú ingatlanokat fenntartsa, üzemeltesse. A cég ezzel a tevékenységgel elősegíti és ösztönzi a város- és a kistérség lakossága tömegsporti, amatőr és versenysport igényeinek megvalósítását.

Vállakozási tevékenység
A Sportfólió Kft. munkája során a szakszerű üzemeltetéssel több sportegyesület, intézmény és szervezet számára teremti meg a sportolás alapvető feltételeit. A cég szakszerűen kezeli és ápolja a füves- és a salakos labdarúgó pályákat.

Filozófiánk
A szakszerű üzemeltetés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi sportolás feltételeinek megteremtéséra, melyet folyamatos karbantartással, javítással, takarítással igyekszünk fenntartani. A létesítmények és pályák üzemeltetésével nem csak a használók igényeit próbáljuk maximálisan kielégíteni, hanem a költségtakarékos működés feltételeit is megteremteni. Számunkra fontos az állagmegóvás és az, hogy az edzésekre és mérkőzésekre kilátogatókat kulturált körülmények fogadják. A Gyöngyösön rendezett nemzetközi és országos versenyeken továbbra is kiemelkedő színvonalon tudjuk biztosítani a létesítmények használatát. Erről több helyszíni élő televíziós közvetítés alkalmával is dicséretet kapott a létesítmény és a város.

PORTFÓLIÓ

– Dr. Fejes András Sport-és Rendezvénycsarnok
– Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand
– Mátrafüredi Ifjúsági Tábor
– Gyöngyösi Jégpálya
– Kömlei Károly Sporttelep
– Sport úti Sporttelep
– Műfüves Labdarúgópálya
– Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum fermentum eros quis porta venenatis.