rolunkb

A Gyöngyösi Sportfólió Kft-t Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő Testülete alapította 2007-ben. A létesítmények üzemeltetésével és bennük folyó szakmai és sportszakmai tevékenység és feladatok ellátásával jelentős közhasznú feladatot lát el. A cég kötelezettsége, hogy Gyöngyös Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, sportcélú és részben sportcélú ingatlanokat fenntartsa, üzemeltesse. A cég ezzel a tevékenységgel elősegíti és ösztönzi a város- és a kistérség lakossága tömegsporti, amatőr és versenysport igényeinek megvalósítását.

Vállakozási tevékenység
A Sportfólió Kft. munkája során a szakszerű üzemeltetéssel több sportegyesület, intézmény és szervezet számára teremti meg a sportolás alapvető feltételeit. A cég szakszerűen kezeli és ápolja a füves- és a salakos labdarúgó pályákat.

Filozófiánk
A szakszerű üzemeltetés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi sportolás feltételeinek megteremtéséra, melyet folyamatos karbantartással, javítással, takarítással igyekszünk fenntartani. A létesítmények és pályák üzemeltetésével nem csak a használók igényeit próbáljuk maximálisan kielégíteni, hanem a költségtakarékos működés feltételeit is megteremteni. Számunkra fontos az állagmegóvás és az, hogy az edzésekre és mérkőzésekre kilátogatókat kulturált körülmények fogadják. A Gyöngyösön rendezett nemzetközi és országos versenyeken továbbra is kiemelkedő színvonalon tudjuk biztosítani a létesítmények használatát. Erről több helyszíni élő televíziós közvetítés alkalmával is dicséretet kapott a létesítmény és a város.

PORTFÓLIÓ

– Dr. Fejes András Sport-és Rendezvénycsarnok
– Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand
– Mátrafüredi Ifjúsági Tábor
– Gyöngyösi Jégpálya
– Kömlei Károly Sporttelep
– Sport úti Sporttelep
– Műfüves Labdarúgópálya
– Vályi-Nagy Károly Sportcsarnok

Keress minket, és kérd személyre szabott ajánlatunkat már ma!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum fermentum eros quis porta venenatis.

Tisztelt Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telephelyeink a jelenleg érvényben lévő Kormányrendelet alapján zárva tartanak!

Megértésüket köszönjük!